Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Photo gallery

Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, Ξενοδοχείο Βάλια Νόστρα, Γρεβενά, διαμονή, ξενοδοχεία, δωμάτια, ξενώνες, Βασιλίτσα, Σμίξη, χιονοδρομικόΧιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, Ξενοδοχείο Βάλια Νόστρα, Γρεβενά, διαμονή, ξενοδοχεία, δωμάτια, ξενώνες, Βασιλίτσα, Σμίξη, χιονοδρομικόΧιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, Ξενοδοχείο Βάλια Νόστρα, Γρεβενά, διαμονή, ξενοδοχεία, δωμάτια, ξενώνες, Βασιλίτσα, Σμίξη, χιονοδρομικόΧιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, Ξενοδοχείο Βάλια Νόστρα, Γρεβενά, διαμονή, ξενοδοχεία, δωμάτια, ξενώνες, Βασιλίτσα, Σμίξη, χιονοδρομικό

Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας

Το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσα Γρεβενών είναι ένα στολίδι στους ορεινούς όγκους τις Πίνδου....

Σε υψόμετρο 2.150μ., το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσα είναι ένα στολίδι στους ορεινούς όγκους τις Πίνδου, με τα πανέμορφα δάση και το ξεχωριστό τοπίο, σε απόσταση μόλις 10 λεπτά απο το ξενοδοχείο .

Το κέντρο στη Βασιλίτσα είναι από τα λίγα που έχουν χιόνι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Το σκι σε κάθε μια από τις 17 πίστες που διαθέτει το κέντρο, συνολικού μήκους 24χλμ., είναι μια μοναδική εμπειρία με στυλ.

Οι πίστες του κέντρου έχουν ένα σπορτίφ στυλ και είναι ιδανικό για λάτρεις του σκι με άποψη και εμπειρία. Για όσους λατρεύουν τα χειμερινά σπορ και events, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του κέντρου διοργανώνονται:
· Ορειβατικοί αγώνες σκι
· Snowboard-επίδειξη αλμάτων
· Αγώνες snow craft και
· Νυχτερινό σκι

Εκτός βέβαια από τα χειμερινά σπορ στο κέντρο και τη γύρω περιοχή, για όσους θέλουν κάτι εναλλακτικό, διοργανώνονται και άλλες δραστηριότητες όπως:

· Πεζοπορίες
· Ράφτινγκ
· Ποδήλατο βουνού
· Καγιάκ
· Τζιπ σαφάρι

Για την εξυπηρέτηση των φίλων του σκι, το χιονοδρομικό διαθέτει 8 αναβατήρες, από τους οποίους οι 2 είναι τριθέσιοι και διθέσιοι εναέριοι και οι υπόλοιποι 5 συρόμενοι.

Ο τελευταίος αναβατήρας κατασκευάστηκε πρόσφατα και είναι συνδετικός ανάμεσα στα βουνά Βασιλίτσα και Γομάρα, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μετακινούνται εύκολα στα δύο βουνά.

Στο χιονοδρομικό επίσης λειτουργεί και σαλέ που μπορείτε να διανυκτερεύσετε και διαθέτει καφέ, bar, εστιατόριο.

Για όσους θέλουν να μάθουν σκι, είναι αρχάριοι ή θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους υπάρχει σχολή σκι και snowboard.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24620 84100 - 24620 84850